oszitrening.JPG

DVD:

"Mikor lesz már DVD?" - kérdeztétek egyre többen és egyre gyakrabban. Persze, jogosan. Már régóta "forgattuk" magunkban a DVD gondolatát, de az ősz elejére "állt össze" a kép, milyennek is kell lennie, hogy ne csak a polcodon porosodjon, hanem tényleg használd is! S, hogy mi van rajta? Dr & Mrs Chen, a Sunrider tulajdonosai és Mack Atkinson executive director által 2008 ősszén, a budpesti Marriott Hotelben tartott tréningről készült legértékesebb pillanatok.


cdsor-uj_8cm.JPG

CD - névjegy:

Profi eszköz, profi üzletépítőnek. A megközelítés páratlanul jó, egyszerű és másolható eszköze, ha a Sunrider által kínált minőséget, biztonságot és egyediséget a vállalkozásod felépítésére akarod használni.

NÉZD MEG ITT!

gyorsindulas_kicsi.JPG

Gyors Indulás munkafüzet:

A legjobb eszköz, ami megkímél attól, hogy feltaláld a kereket. Mindent megtalálsz benne, ami a TE gyors elindulásodhoz szükséges: célok, névlista, megközelítés, meghívás, bemutató, követő beszélgetés, kifogások kezelése, elindítás. Órákon át tanít téged és Üzlettársaidat egészen a Direktori szintig. 10 év tapasztalatával leszel gazdagabb mire a végére érsz, anélkül, hogy 10 évet öregednél. Kell-e ennél jobb kozmetikum? A Rendszer további elemeit már a szponzorvonal tanítja Neked. Biztonságos és megbízható eszközként működhet bárki kezében, aki a benne foglaltak szerint rendszeresen cselekszik.tokeleteskombinacio2009.jpg

Új lapozós bemutató füzet:

A cég, a tulajdonosok, a filozófia, a termékek mellett méltó módon képviselteti magát benne az üzlet. Egyszerű, ám nagyszerű formátumban: laminálva és spirálozva, az A5 -ös méret mindenki táskájában elfér. A hátsó borítóján az a lista áll, ami bárkinek fontos lehet. Technikailag is jó megoldás. Úgy hiszem, erről az étlapról mindannyian tudunk választani. A lapozós bemutató füzet abban segít, hogy ne csak válassz az étlapról, hanem el is tudd venni.

kandesn.jpg

Kandesn részletes termékleírás:

Mivel a Kandesn részletes termékleírásból még a saját példányaim is elfogytak, ezért a megjelent új arculattal, új programot is indítottunk. A termékleíráshoz kapcsolódik egy CD, Dr. Pfeifenróth Anna: „A TE bőrödre megy!” címmel gondolatébresztő beszélgetést hallhatsz a mai kozmetikumokról, a gyártók mentalitásáról, a szépségiparról, a reklámokról és a hiszékeny vevőkről. Ez aztán tényleg felnyitja majd a szemed! Ha eddig nem értetted meg, hogy miért nem keni magát a saját termékével az, aki a „nagy” márkákat gyártja, most majd elgondolkodhatsz. Anikó orvosként másképp látja a dolgokat, mint ahogy az a boltok polcain feltűnik. Ez a Te szerencséd, mert annak a 2 négyzetméternek tényleg nem mindegy, hogyan ápolod.


cdsor-penzugyienkepunk-copy.JPG

Kazetták CD-n!

Folyamatos törekvésünk, hogy kazettáink - alkalmazkodva az igényekhez CD -n is megjelenjenek. Így egyre több kazetta kaphatók már CD -n is!1125 Budapest, Trencséni u. 33/b - Telefon: (1) 35 57 548
A&B Professio Kft. © Minden jog fenntartva.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.